22

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Vodilni pri Disneyju so spoznali Selenino nadarjenost in ji podelili glavno vlogo Alex Russo v novi seriji ‘Wizards of Waverly Place’. Dogajanje je osredotočeno na Manhattan, kjer živijo trije bratje in sestre, ki imajo posebne čarobne moči.

»Alex išče težave bolj kot jaz, ampak včasih si samo želi početi stvari, ki jih sme. In kar se tiče oblačenja, imava z Alex zelo podoben stil oblačenja. Če bi lahko izkoristila Alexine čarobne moči, bi se najraje klonirala in svojega dvojčka poslala na izobraževanje,« nam je povedala Selena, ki s polno paro dela na svojem debitantskem albumu, preizkusila pa se je tudi v nekaj filmskih vlogah.

Njen prvenec bo mnoge presenetil, saj bo nastopila skupaj z bandom in ne kot solo pevka.

» Peti želim v bandu. Sem že zavihala rokave in se začela učiti igrati na bobne in električno kitaro. Igrati želim glasbo, ob kateri se bodo zabavali tako otroci, kot tudi njihovi starši,« nam je razkrila pevka.

Četudi ne želi govoriti o zasebnem življenju, njeno druženje z Nickom Jonasom iz JB-ja ni ostalo neopazno. Mladi par še vedno o vsem molči, vendar se je Selena pojavila v spotu Jonas Brothers ‘Burnin Up’, kar je vzpodbudilo govorice o njuni zvezi.

Mediji so se razpisali tudi o domnevnem sovraštvu Selene in Miley, saj bi naj bila slednja besna na Seleno, ker je bila le-ta z njenim nekdanjim fantom.

V vsakem primeru pa ima Selena zelo bogat življenjepis za nekoga, ki ni dopolnil niti 17 let. Zato si zapomnite njeno ime, saj smo prepričani, da bomo v prihodnosti še slišali za njo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRaper za zapahe
Naslednji članekMateja Malnar končno s svojim dragim