selena-gomez-bardot-beauty

Selena Gomez si je vzela nekaj časa, se fotografirala s svojo oboževalko, nato pa hitro skočila v avto in se skupaj s prijateljico odpeljala. Skupaj sta se namreč udeležili koncerta Matta Fraumana v Bardotu v Hollywoodu v četrtek zvečer.

16-letna zvezda, ki so jo ta teden paparaci ujeli tudi s svojo najboljšo prijateljico Taylor Swift, je na svojem profilu Facebooka objavila tudi, kako bo razveseljevala te počitnice.

Dejala je: »Vzela si bom hiter odmor od šole… Vem, da je noči čarovnic že konec, toda takoj za vogalom se že skriva Božič in UNICEF nikoli ne pozabi na pomoč otrokom. Preverite spletno stran, kjer ponujajo darila, ki vas bodo navdušila, hkrati pa boste s svojim nakupom tudi vi pomagali otrokom po vsem svetu. Pomagali boste otrokom, hkrati pa navdušili svoje družinske člane ali prijatelje z božičnim darilom.«

V četrtek pa je mladenka nastopila tudi s svojim najljubšim bandom v Avalonu v Hollywoodu.

FTSK je izdal tudi novi album z naslovom This Weekend: Friday. Priskrbiš si ga lahko tudi ti in sicer na njihovi spletni strani, ForeverTheSickestKids.com.

Podpirati svojo ‘mlajšo sestro’ pa je prišel tudi David Henrie.

Preveri tudi Selenine koncerte, ki so jih predvajali na radiu Disney. Vsekakor uspeh. Izvedla jih je krasno, kajne? Kakšno je tvoje mnenje?


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepotici Eva in Halle počastili ženske
Naslednji članekRihanna: Čisitilec bazena jo je ujel golo