423039-noah-cyrus

Pred dnevi so Miley Cyrus ujeli v Dublinu na Irskem. Kaj je zvezdnica tam počela? Nakupovala.

‘Hannah Montana’ se je pridružila prijateljem in nekaj svojega časa namenila nakupovanju. Sklepamo, da je to bilo namenjeno zbiranju božičnih daril za bližnje. Kako je to potekalo, si poglej v galeriji.

Miley pa je te dni v ospredju še zaradi drugih stvari. Med drugim je svojo mlajšo sestro Noah učila plesno koreografijo na pesem ‘Smack That’, ki jo izvaja Akon.

Pred nekaj meseci pa so Noah zasačili, ko je nosila kontroverzen kostum za odrasle ob dnevu čarovnic. Ob tem pa je mladenka sprožila nemalo zgražanj in kritik in s tem postavila zaupanje družine Cyrus pod vprašaj.

V enem od blogu je pisalo: “Očitno je, da bodo taki kostumi izzvali razburjenje in družina Cyrus ve, da je internet zloben kraj – samo poglej, s kakšnimi pritiski se Miley spopada skoraj vsak dan. Zato izgleda nenavadno, da bi prostovoljno 9-letnica oblekla kostum in prejela nemalo kritik.”

No, za osvežitev ti ponujamo nov nastop Miley Cyrus. Pevka je zapela pesem ‘Party In The USA‘ v prisotnosti britanske kraljice. Ti je njen nastop všeč?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Severina ‘fura’ Rihannino petelinjo pričesko
Naslednji članekVROČE Victorijini angelčki v seksi božičnem spodnjem perilu