olsen-twins-induction

Mary-Kate in Ashley Olsen sta novi članici Zbora modnih oblikovalcev Amerike, ki se je predstavil minulo sredo v New Yorku.

Isti dan je Ashley sodelovala v ‘Glamourjevi’ razpravi  o prihodnosti mode, dogodek se je odvijal prav tako v New Yorku. Ash se je pridružila oblikovalcu Isaacu Mizrahiju in pisatelju Robinu Givhamu. Dogodek je potekal pod vodstvom ‘Glamourjeve’ glavne urednice Cindi Leive.

Ash je spregovorila tudi o svoji liniji, ki jo imata z Mary-Kate. Uspeh linije je oblikovalka pripisala predvsem njuni inovativnosti mode na samem trgu. “Zmožni sva ustvariti nekaj inovativnega, kar še ni obstajalo in to tudi ponuditi kupcem. To so resnično kakovostna oblačila, prav tako pa cenovno dostopna vsem mladim dekletom,” je še dodala Ash.

Ashley je pokazala del svoje nove kolekcije, znamko visoke mode, imenovano ‘The Row’, ki jo ustvarjata skupaj z Mary-Kate. Ash je nosila obleko iz te linije skupaj s ‘Chanelovo’ jakno iz črnega bukleja in ‘Ballyjevo’ torbico. Ko so jo vprašali, kakšni so njeni upi o prihodnosti mode, je odgovorila, da upa, da bo le-ta še bolj razburljiva.

V galeriji te čaka nekaj fotografij s same prireditve.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUrška Čepin: Njen bivši tihotapi kokain
Naslednji članekParis Hilton: Neumna blondinka je le igra