twilight

Na letošnjih Teen Choice Awards so seveda za glavne favorite veljali igralci sage ‘Somrak’, ki so se predstavili s kar zavidljivimi dvanajstimi nominacijami. In zagotovo so bili zmagovalci večera, če ne drugega vsaj za njihove oboževalce, saj so pobrali kar 8 nominacij. Čestitamo!

Igralci so si za letošnjo rdečo preprogo vzeli kar nekaj časa ter se pred ogledalom pogledali vsaj dvakrat, saj so z imidžem kar sijali. Robert je ostal zvest svojim srajcam, zato si je izbral karirasto srajco, preko katere je oblekel suknjič, zraven pa je kombiniral kavbojke. Izgleda, da mu je zaradi urejanja frizure zmanjkalo časa za obutev, saj se je po rdeči preprogi sprehodil kar s športnimi copati.

Dekleta, Kristen Stewart, Nikki Reed in Ashley Greene, so vsa izbrala kratke oblekice, ki so najbolj izžarevale njihov stil in značaj. Kristen Stewart je presenetila in svojo ‘Joanjettovsko’ frizuro naredila glamurozno in moderno.

Najmlajši izmed igralske zasedbe ‘Somraka’, Taylor Lautner, pa je na podelitev nagrad prišel urejen od glave do pet, pozabil ni niti na kravato.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Shenae Grimes in Taylor Momsen
Naslednji članekKristin Cavallari ritko nastavila soncu