SPL134600_001

Heidi Montag in Spencer Pratt sta preživela lep in umirjen vikend. Paparaci pa so ju ujeli na sprehodu po Los Angelesu v nedeljo popoldne.

Parček se je oblekel športno, toda še vseeno zelo privlačno, saj sta se po njuni poti do lokalne banke ustavila še v cerkvi.

Kot je Gossip center že poročal, sta se Heidi in Spencer seznanila tudi s tako imenovano DUI skupnostjo (vožnja pod vplivom alkohola in drog), v kateri je tudi Spencerjeva sestra, Stephanie Pratt.

Spencer je o aretaciji spregovoril tudi za MTV: »Molimo zanjo in upamo, da se bo vzela v roke ter se zbrala. Mislim, tudi jaz sem imel probleme s pijačo v Hollywoodu, toda kdo jih pa nima?«

Dodal je še: » Kdorkoli je kdaj bil del nočnega življenja, del te scene, ve, da če si zunaj vsak večer v nekem klubu, kjer piješ kakšno pijačo, to pomeni da piješ vsako noč v tednu. Na začetku je tako: ‘Oh, kako prijetno. Zares obožujem ples in zabavo s prijatelji.’ Toda vedno je zraven tudi nekaj koktejlov.«

Že takoj v ponedeljek pa so Heidi zopet čakale delavne obveznosti. In sicer skupaj z Audrino Patrige sta v Los Angelesu snemali nov del epizode za serijo ‘The Hills’.

Obe prepirljivki sta izgledali zares seksi. Audrina in Heidi pa sta veliko njunega časa preživeli pred kamero in v kavarni Cafe Midi vzdolž avenije La Brea.

Medtem ko se čas gospodične Patridge v tej seriji počasi izteka, pa se je lepotička že odločila za naslednji korak, in sicer bo začela snemati svojo resničnostno serijo in to v mesecu decembru.

Za revijo ‘OK!’ je dejala: » Kmalu bo dogajanje prišlo do točke, ko se bo treba premakniti na naslednje potovanje.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Aniston nasprotuje botoksu
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Rihanna in Naomi Campbell