spencer-pratt-advice-guru

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Revija ‘Star’ poroča, da se je junak šova ‘The Hills’, Spencer Pratt, redno posluževal (in se še vedno poslužuje) marihuane in različnih tabletk.

Glede na pričevanja njegovega prijatelja (hja, očitno ima vsaj enega), je Spencer začel kaditi marihuano že pri petnajstih in se je takrat ˝popolnoma zaljubil vanjo˝. Vedno je s sabo nosil veliko torbo in nelegalne substance delil z vsakim, ki mu je prekrižal pot.

Spencer Pratt je prakticiral velikodušnost? No, zdaj pa začne zgodba zveneti veliko bolj sumljivo.

Kljub temu, da Spencerja poznamo vse prej kot velikodušnega, pa je njegov čvekavi prijatelj ostajal pri tej trditvi in dodal, da je bil enako velikodušen tudi z deljenjem tabletk, ki jih je dobil na recept.

Vir pravi, da mu je Pratt dal kar 5 tabletk in mu rekel, da bo vse OK. Vir seveda ni vedel, da je pet tabletk naenkrat veliko prevelika doza za organizem. Naslednji dan pa se je Spencer še posmehoval: »Uh, včeraj sem ti dal veliko preveč ‘Valiuma’ in ti si kar prenesel!«

Njegov prijatelj nas je obvestil, da je dragi Spencer nekaj časa celo preživel na rehabilitacijski kliniki v Arizoni, da bi se odvadil od jemanja tabletk in podobnih snovi. Očitno mu to ni kaj dosti pomagalo, ker se je že šest tednov po odpustitvi s klinike zadrogiral.

»Nekega dne je preprosto prišel na zabavo in s sabo prinesel polno torbo fiksa in ga začel deliti naokoli. Raje smo bili kar tiho, vsaj tabletk se je odvadil.«

No, kdo bi si mislil… Ampak to pa pojasni njegove čudaške plesne gibe.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZmagovalci MTV filmskih nagrad
Naslednji članekZvezdniški dvoboj: Beyonce in Rihanna