msg-124120420696-3

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Oboževalci Taylorja Lautnerja, pozor! Izgleda, da ima simpatičen igralec novo dekle.

‘Life&Style’ poroča, da je kmalu po tem, ko je Taylor Lautner izjavil, da sta s Seleno Gomez samo prijatelja, presegel mejo platonske ljubezni.

‘A mol’ poroča, da je Taylor 4. maja svojo Seleno odpeljal na večerjo v restavracijo ‘The Keg’ v Vancouvru, kjer sta oba snemala film in večer bi se naj končal zelo romantično.

»Po večerji je Taylor pospremil Seleno v hotel,« je povedala priča. »Ko je simpatična igralka mislila, da ni nikogar okoli, se je približala Taylorju, mu obesila roke okoli vratu ter ga poljubila.« Zvezdnik ‘Mlade lune’ pa naj bi se pozno zvečer celo poskušal odplaziti iz hotela.

Večer 17. maja pa naj bi bil celo še bolj razburljiv. Po tem, ko je Seleno pobral pred hotelom, jo je Taylor odpeljal v japonsko restavracijo ‘Ichiban- Ya’. Medtem ko sta žvečila suši in srkala ledeni čaj, naj bi se Taylor nagnil k Seleni ter ji po besedah očividca rekel: »Omamno dišiš. Vedno si omamno dišala. Tudi danes zjutraj sem te vohal na mojem vzglavniku.«

Izgleda, da Selena in Taylor, ki se je že vrnil nazaj Los Angeles, jemljeta vso stvar precej resno, saj sta drug drugega že predstavila svojim staršem.



Zadnje novičke

Prejšnji članekGovori se…
Naslednji članekBritney še vedno na počitnicah