taylor-lautner-taylor-swift

Taylor Lautner in Taylor Swift morata le še potrditi govorice, da sta v razmerju. V primeru, da so govorice resnične, pa jima Miley Cyrus sporoča, da ju povsem podpira.

Zvezda nanizanke ‘Hannah Montana’, ki je, mimogrede, prijateljica z obema, tako z neustrašno pevko, kot z lepotcem iz ‘Mlade lune’, ki ga pozna že dolgo časa. V radijskem intervjuju je Miley prejšnji teden povedala, da je ne moti, če sta T&T res par.

Miley je rekla: “Taylor in Taylor? Oh, nevem. Nisem za te drame. Nimam pojma, če hodita… Ampak če je res, mislim, če je on srečen in je ona srečna, se to meni sliši dobro.”

Kako naj bi njuno razmerje s tako podporo sploh spodletelo? Misliš, da sta Swift in Lautner res par ali je vse to samo dobra reklamna poteza?

Za hipec se bomo ustavili še pri Miley, ki se je pretekli vikend zabavala na Halloween zabavi v ‘Phoenix Hill Tavern Baru’ v Louisvillu. Oblečena je bila v junakinjo Pocahontas, prepevala pa je pesem Joan Jett, ‘I Love Rock ‘n’ Roll’ skupaj s skupino, ki je igrala tisti večer. Kako je izvedla nastop, pa si poglej v videu. Zanimivo, mar ne?


Zadnje novičke

Prejšnji članekJay Z ft. Rihanna & Kanye West – Run This Town
Naslednji članekHitra dieta Reene Zellweger