taylor-swift-taylor-lautner-kiss

Taylor Swift je zaigrala na kitaro in zapela svojo ‘Monolog pesem (La La La)’ med oddajo ‘Saturday Night live’. Zelo ustvarjalno, Taylor, ni kaj!

19-letna country pevka je pesem predstavila na zelo humoren način in vanjo vpletla svoja razmerja s fanti, tabloide in še marsikaj drugega. Tu je nekaj besedila po njenem navdihu:

-“Rada pišem pesmi o strahopetcih, ki so me prevarali, vendar tega ne bom povedala v svojem monologu.”

-“Mogoče mislite, da bom pela o Joeu (Jonasu), to je fant, ki me je zapustil preko (mobilnega) telefona, vendar ne bom njega omenjala v mojem monologu. Hej, Joe, res mi gre super. Danes sem gostja ‘SLN’ in ne bom izpostavila tega v mojem monologu. La la la. Ha ha ha. La la la.”

-“In če se sprašujete, če hodim z volkodlakom iz ‘Somraka’. Hej, Taylor (Lautner)! (Pošlje mu poljubček in pomežikne). Vendar tudi tega ne bom komentirala v mojem monologu.”

-“Mogoče pričakujete, da bom rekla kaj slabega o Kanyeju (Westu), o tem, kako je pritekel na oder in uničil moj ‘VMA’ monolog. Vendar tu ni kaj reči, ker je vse OK. Imam varnostnike ob meni. To je moj ‘SNL’ monolog. La la la…”

Taylor je svojo pesem zaključila z besedami: “Imamo super šov. Kanyea Westa ni tu, zato ostanite z nami. Pridemo takoj nazaj. ”

Odlična pesem T., najdeš jo na videoposnetku (spodaj). Ogledaš  pa si lahko tudi ‘SNL Digital Short’, Taylorino parodijo na ‘Somrak’ pod novim imenomFirelight’ (op.p. Odsev ognja).


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Bo Aria kmalu dobila bratca ali sestrico?
Naslednji članekRachel Bilson: Lepotička, ki krasi revijo Flaunt