SPL126337_007

Mlada in uspešna Taylor Swift v prihodnje ne bo več samo glasbenica, temveč se bo podala tudi v modne vode. Za blagovno znamko ‘Marks & Spencer’ bo zvezdnica ustvarila svojo linijo oblačil.

Linija oblačil bo temeljila na sloganu ‘Should’ve Said No (prevod: Morala bi reči ne)’ in bo izražala njen osebni slog. Glasbenica je modno ustvarjanje komentirala z besedami: “Seveda, ustvarila bom obleke, za katere sem dobila navdih pri sončnih oblekah, ki jih nosim.” Taylor je še dodala: “Ko bodo obleke dostopne na trgu, želim, da so tudi cenovno dostopne in vesela sem, da sem to dosegla.” Kako izgleda Taylor Swift, pa si poglej v galeriji. Ti je všeč?

Mlada Taylor Swift pa ne bo le lastnica nove linije novih oblačil, ampak je glasbenica kupila tudi svojo prvo posest. “Kupila sem svojo prvo posest v Nashvillu in že od nekdaj se veselim, da bom lahko pregledala različne vzorce in barve. Zelo se veselim! Morda se zdi staromodno, vendar se ob tem zelo zabavam! Prav tako postavljam tudi domiselno električno hišico na drevesu. Želim si, da bi bila drugačna od tistih, kot jih vidimo ponekod. Obožujem notranje opremljanje.”

Toliko novosti o Taylor Swift! Sedaj pa ti predstavljamo še nov glasbeni video ‘Fifteen’, ki je četrti singel z njenega albuma ‘Fearless’, ki ga je izdala leta 2008. Taylor je povedala: “ ‘Fifteen’ govori o tem, kako je bila moja najboljša prijateljica Abigail razočarana v ljubezni, ko sva bili v 9. razredu in petje o tem me vedno prevzame.” Sta pesem in videospot prevzela tudi tebe?


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj pijana na trgatvi
Naslednji članekScarlett in Ryan: Skupaj v telovadnico!