35151PCN_Swift

Koncerti Taylor Swift v sklopu ‘Fearless 2010 Tour’ so bili razprodani v nekaj minutah! Prav nič presenetljivega za uspešno in nadobudno glasbenico. Čestitamo!

Prve vstopnice so prišle na prodajne police zjutraj in vse vstopnice za 15 koncertov so bile hitro ragrabljene, vključno s 4. koncerti v New Yorku. Odgovorni so povedali, da so vstopnice pošle v pičlih 2. minutah. Neverjetno, kajne?

Taylor je mnogim poznana predvsem kot najmlajša izvajalka, ki je bila kdajkoli nominirana za ‘Country Music Association’ (‘CMA’) – nagrado za izvajalko leta.

V soboto pa so Taylor Swift ujeli z roko v roki z Julianne Hough. Skupaj sta korakali na rojstnodnevno zabavo Katy Perry (25), ki se je odvijala na Sunset Beachu v Los Engelesu.

Po zabavi sta mladenki veselo ‘žvrgoleli’ ena drugi na Twiterju in komentirali zabavo Katy Perry. Julianne je povedala: “Imela sem se res super na Katyjini zabavi ob njenem rojstnem dnevu, zažigaš…”

Taylor prav tako ni ostala brez besed: “Ti si zabavna! Obožujem najino hojo in oblačenje v belo barvo in nošenje obleke z inicijalkami imen, ki sva jih napisale druga drugi (na obleko). Hahaha.”

‘Dancing With The Stars’ zvezdnici sta na zabavi nedvomno uživali in pokazali tudi svojo kreativno plat. Zabave pa so se udeležili še številni drugi zvezdniki: igralec iz serije ‘Chuck’, Zachary Levi, igralec Matt Dallas in Joel Moore, poznan kot spremljevalec Katy Perry v videospotu ‘Waking Up In Vegas’.

Kaj praviš na kreativno rojstnodnevno zabavo. Nam je všeč, kaj pa tebi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Jelena Karleuša pokazala dekolte in mednožje
Naslednji članekJe Lindsay Lohan odslovila njena založba?