taylor-swift-color-me-confused

Taylor Swift je v ponedeljek, po naporni noči na ‘MTV Video Music Awards’, dokaj sproščeno in nasmejano zapuščala svoj hotel v New Yorku.

Taylor je prejela nagrado za najboljši videospot ženske izvajalke in zagotovo ni treba poudarjati, verjetno ste se že vsi pozanimali ali pa vam je vsaj priplavalo mimo ušesa, da je njen zahvalni govor zmotil Kanye West, ki je kar na odru preizkusil, koliko si upa.

Toda očitno je Taylor šok prespala in naslednje jutro se ji vse skupaj ni zdelo več tako pomembno in skrb vzbujajoče.

Morda pa je za hitro okrevanje poskrbel koncert, ki ga je v Nashvillu imela dan prej in kjer so ljudje skakali od navdušenja.

Na koncertu je ob njenem boku zapela tudi njena mentorica Faith Hill in videti je bilo, da Taylor resnično uživa in da je oder tisto, kar jo zaznamuje in kar si globoko v sebi najbolj želi.

Faith je povedala, da sta z možem velika ljubitelja 19- letne country pevke. »Nekaj je zagotovo res, Taylor je v tem trenutku na zeleni veji. In to je lekcija, ki se je moramo naučiti vsi. Trenutno je kot velikanska spužva, ki vso potrebno znanje vpija vase in pridobiva najlepše in najbolj cenjene izkušnje v njenem življenju in karieri. Je odlično dekle in zelo mi je všeč!«

Pred kratkim je bila Taylor za letošnje ‘CMA’ nominirana tudi za nagrado ‘Entertainer of a Year’, za isto nagrado, ki jo je Faith dobila leta 2001.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Garner: Iz gospodinje v zapeljivko
Naslednji članekSlavni o Patricku Swayzeu