1

Taylor Swift je že kot 10-letna deklica stala na odru in pela country glasbo, ki je znana za mestece Wyomissing, ki je v ameriški zvezni državi Pensilvanija. Eno leto kasneje je že posnela svoj album in ga delila vsem producentom v Nashvilu. Štiri leta potem je podpisala svojo pogodbo ter končno dosegla vse, kar si je želela. Postala je slavna, a se kljub temu ni spremenila in je še vedno tista deklica, ki si želi veliko doseči. Že zelo dolgo piše dnevnik, tako da ima že kar nekaj popisanih  zvezkov. Spravlja jih v sefu, saj zaenkrat želi, da ostanejo le njeni. Večkrat  jih vzame v roke  in si prebere, kaj vse se ji je zgodilo, ko je bila še majhna. V dnevniku je napisala tudi veliko svojih želja in ugotavlja, da jih je veliko že uresničila. Na primer to, da bi dobila kakšno nagrado. Na zadnji podelitvi Teens Choice Awards je namreč dobila kar dve, da ostalih sploh ne omenjamo!

In ko Taylor premišljuje o tem, koliko želja se ji je že uresničilo,vedno znova ugotovi, da živi kot v pravljici in da ne bi nič spremenila. A ne boš verjel/a – tudi znani osebi, kakršna je Taylor Swift, se lahko zgodijo stvari, ki niso tako prijetne. V sedmem razredu je Taylor izgubila svoje najboljše prijateljice, ki so menile, da Taylor kar naenkrat ni več dovolj dobra za  njihovo družbo. Zgodilo pa se ji je tudi to, da jo je fant, ki ga je najstniško ljubila, prevaral, a Taylor pravi, da se moramo z vsako stvarjo soočiti, tudi z razočaranji.

19- letnica pravi, da jo ob slabih dneh pomirijo pravljice, ki jih ima kar nekaj, in njeni prijateljici Kellie Pickler in Selena Gomez. Blizu pa sta ji tudi Miley Cyrus in Demi Lovato. Vse skupaj klepetajo o ljubezni in ljubezenskih prigodah, ki so se jim pripetile ter si izmenjujejo nasvete.

Sicer pa se ji zdi pomembno, da jo fant zna spraviti v smeh. Trenutno je samska in ni dekle, ki bi skakala iz ene v drugo zvezo, raje premišljuje o svojih novih projektih in čaka na pravega  belega princa.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Vozelj ponosen na svoje princeske
Naslednji članekFOTO: Britney postaja plešasta!