in-st-taylor

Taylor Swift zadnje čase presega svoje meje in izgleda, da tudi revija ‘InStyle’ hoče del te akcije. Revija bo decembra izdala svojo prvo 3-D izdajo, za naslovnico pa so izbrali gospodično Swift.

Mlada pevka se svetlika v zlati obleki ‘Oscar de la Renta’, kateri se lepo podajo njeni svetli lasje. Njene rdeče ustnice pa sO samo še pika na i.

Slučajno pa bo tudi Taylorin domnevni fant, Taylor Lautner, vključen v to številko revije, le da bo on del zgodbe ‘Man on Style’. ‘InStyle’ pa je na svoji spletni strani objavila tudi kratek izsek iz njegovega intervjuja. V intervjuju je Lautner razkril, da ne bi mogel živeti brez svoje usnjene jakne in da nima profila na Facebooku ali Twitterju, vendar je veliko ljudi na medmrežju prijavljeno pod njegovim imenom.

Taylor pa je svoje glasovne zmožnosti posodila tudi Johnu Mayerju v njegovem novem singlu ‘Half of My Heart’ s prihajajočega albuma ‘Battle Studies’. Posnetek pesmi lahko preveriŠ spodaj.

Vendar to ni prvič, da sta ta dva združila moči. Mayer je v maju presenetil množico na Taylorinem koncertu v Los Angelesu, ko je skupaj z devetnajstletnico zapel pesem ‘Your Body Is A Wonderland’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKmetijo gledajo tudi drugi slavni Slovenci
Naslednji članekAshton Kutcher je ponorel: Moje Demi nihče ne bo žalil!