img_03

Si imel v otroških letih kakšno vzornico/vzornika?

Spomnim se, ko sem bil majhen, sem noro užival ob seriji ‘Obalna straža’! Nikoli je nisem zamudil. Takrat mi je ta serija predstavljala neko idealno življenje, h kateremu sem želel strmeti! Najbolj všeč sta mi bila Pamela Anderson in David Chokachi, igrala sta CJ in Codyja! Prav spomnim se, kako sem moji omi vedno razlagal, da ko bom velik, bom prav takšen, kot je bil Cody in bom imel točno takšno punco, kot je bila CJ (smeh)!

Kako tvoji starši in prijatelji gledajo na tvojo voditeljsko pot?

Starši me popolnoma podpirajo! Ko sem prvič vodil oddajo, smo prav vsi nestrpno čakali pred malimi zasloni, da se bo oddaja začela. Sploh pa sem doživel večjo senzacijo, ko sem se udeležil tekmovanj. Moji najbližji prijatelji so mi vedno stali ob strani in me podpirali. Doma, sploh moja babica, pa je vsa nervozna hodila po sobi gor in dol, ker jo je bilo tako strah, kaj se bo zgodilo! Moja mami vedno pravi: »Uresniči sanje, če ti je dano.«

Si se moral čemu odpovedati, odkar si na slovenski sceni?

Hmm, ne, nikoli!

Kako odreagiraš, ko zaslediš v reviji svoj članek?

Oh, zanimivo vprašanje! Nikoli ne bom pozabil časa Si.mobilove reklame. In naključje je naneslo, da sem na neki zabavi spoznal Sanjo Grohar, ki mi je sicer zelo pri srcu. In seveda je bilo potrebno z njo narediti tudi nekaj slikic. Nato pa sem ob začetku tedna doživel šok, ko sem videl to slikico v eni izmed slovenskih revij!

Kako ohranjaš svoj zunanji videz v formi?

V zadnjih mesecih sem začel s treningom v fitnesu, ki počasi napreduje. Sicer pa sem velikokrat ob večerih tekal, načeloma je pa kolo tako ali tako moj stalni spremljevalec. Res pa je, da nikoli nisem bil ljubitelj nogometa! Je pa res, da sem največji ljubitelj konjev. Tako da zelo rad jaham, sploh nekje na prostem.

Ali bi kdaj odšel v resničnostni šov?

Ne, nikoli! Nekako vidim v tem vdor v zasebno življenje! Sploh pa v naši mali Sloveniji, kjer vsi že vedo vse o vsakem. Ponavadi teh oddaj niti ne gledam.

Si v svoji karieri doživel kakšen nenavaden dogodek, ki se ga še danes spominjaš?

Uh, veliko! Sploh sem pa vedno jaz bil pobudnik. Najbolj mi je nerodno, ko se spomnim, kako sem se spogledoval s Sanjo Grohar! Čeprav je bilo to v času, ko še nisem gradil na svoji karieri. Takrat je bila to samo še želja! Ampak ja, Sanja je bila nekje na primorskem, na festivalu, jaz sem jo pa slučajno videl. Seveda sem se hotel slikati z njo. Nakar sem jo čez kake pol ure ponovno srečal, z upanjem, da si me je zapomnila, sem jo tudi pozdravil. Seveda se ni spomnila. Jaz pa sem jo nagovoril (nezavedno kaj delam) v najbolj spremenjenem glasu, kar je mogoče. Niti nočete vedeti, kako sem jo šele pogledal (smeh).

Imaš kakšen svoj moto?

Zadnje čase vse bolj ugotavljam, kako resničen je moto: »Vse se zgodi z razlogom«. Načeloma pa mi včasih zelo veliko pomenijo besedila v pesmih, oz določeni citati: “Z barvo si pobarvaj dan!” iz Neishine pesmi!

Kaj te v tvojem življenju najbolj osrečuje?

Osrečuje? V bistvu me zares veliko stvari osrečuje! Že vsaka mala malenkost mi lahko popolnoma polepša dan! Sploh pa nasmeh. Ljudje se niti ne zavedamo, kako veliko moč ima! Nikoli ne veš, kdaj boš ti nekomu z nasmehom polepšal dan oziroma ga bo nekdo tebi. Ne stane nič, pomeni pa zelo veliko. Sicer pa sem popolnoma drug človek, ko se znajdem na konju in odjaham v svoj svet.

Špela Mohar


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiša Molk: Ljubljana je njen dom
Naslednji članekFOTO:Vivienne Jolie-Pitt ima že preluknjana ušeska