msg-125735794407-3

Ko pride do potrditve ali zanikanja govoric o razmerju, je Taylor Lautner enako zvit kot njegovi soigralci.

‘Somrakovec’, ki igra mogočnega volkodlaka Jacoba Blacka , je bil v petek v ‘Four Seasons’ Hotelu na Beverly Hillsu, tam je imel tiskovno konferenco za prihajajoč film ‘Mlada luna’, ki je nadaljevanje prvega filma, ‘Somrak’. Seveda se je pogovor na konferenci obrnil tudi na njegovo razmerje z ‘neustrašno’ pevko Taylor Swift.

Ko so ga povprašali o razmerju, je Taylor odgovoril: “Pravzaprav ste vi novinarji videli že vsak moj gib, zato bom to presojo prepustil vam.” Prebrisano kaj?

Kot izgleda, si bomo morali “gibe” interpretirati sami. Ti vključujejo Taylor Swift na enem izmed njenih koncertov, hokejsko tekmo z njo in nenazadnje še pogovore ob večerji, zato nam ne preostane drugega, Taylor, kot da si to interpretiramo kot odgovor “ja”!

Po poročanju pa naj bi tudi Taylor Swift prispevala svoj delež k zgodbi, ki se prepleta. Glasbenica naj bi namreč napisala novo pesem o svojem ‘Volkodlaku’. Taylor je to komentiral: “To je grozna stvar. Ne vem, če jo je, nimam pojma. Film (‘Valentine’s day’) je bil precej zabaven.”

O tem ne dvomimo, Taylor, še posebno, ker je v filmu prizor, kjer si s Taylor Swift izmenjata strasten poljub. Nedvomno je bilo zabavno!

No, Taylor pa ni govoril samo o razmerju, marveč je tudi spregovoril, kaj vse bi bil pripravljen narediti za vlogo, če bi nadrejeni od njega zahtevali, kaj mora narediti. “Če scenarij zahteva, da sem brez srajce, bom to tudi storil. Kot sem že prej rekel, če pa zahteva, da moram izgubiti 20 kg, bom tudi to naredil,” je Taylor pripomnil.

No, ko nekateri še ugibamo o romance med T&T, pa je revija ‘OK!’ že rešila uganko in se po posredovanjih notranjega vira že razpisala o njunem razmerju.

Vir naj bi povedal: “Oba sta nora drug na drugega.” Eden izmed prijateljev pa je to dopolnil z besedami: “On misli, da je ona ena izmed najlepših deklet, kar jih je kdaj videl. Žal ona ne more reči enako zanj.” Predrzna izjava za prijatelja, kaj?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekAlma Brdžanović doma najrajši v vročih spodnjih hlačkah
Naslednji članekLepa herojka Hayden zasijala v reviji Elle