selena-gomez-demi-lovato-princess

Najboljši prijateljici Selena Gomez in Demi Lovato sta dovolili svojim oboževalcem majhen vpogled v njun nov film ‘Princess Protection Program’.

Film, ki ga je pod okrilje vzel Disney Channel, govori o drobceni deželi, ki jo je zavzel diktator. Zato je mlada princesa Rosalinda (Lovato)  pod varstvom Princess Protection Program.

Odpeljejo jo na podeželje Wisconsin, kjer se mora naučiti, kako se obnašati kot preprosta ameriška najstnica. V pomoč v prilagajanju na novo življenje ji Rosie dodeli sostanovalko in prijateljico Carter (Gomez).

Premiera ‘Princess Protrection Program’ bo v petek, 26. junija, na Disney Channel.

Selena pa je v torek zjutraj tudi nasmejana zapustila hotel v NYC in si utrla pot v studio, kjer se snema oddaja ‘Live with Regis and Kelly’.

16-letna zvezdnica je v oddaji Regis in gostji Molly Shannon zaupala, da gre na prvi in verjetno tudi zadnji maturantski ples v letošnjem letu s sestrično Priscillo (spodaj na sliki).

“Moja sestrična, trenutno je z mano, bo moja spremljevalka. Ne morem it na svoj maturanski ples, zato me je povabila in bom njena spremljevalka.”



Zadnje novičke

Prejšnji članekMiranda Kerr gola v Pirellijevem koledarju
Naslednji članekVROČE: Rihannin pornič le marketinški trik