Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


24571gif

Čeprav so s snemanjem ‘Mlade lune’ že pričeli, igralci še vedno niso popolnoma določeni, toda pred kratkim je še en karakter dobil svoj nov obraz. V nadaljevanju ‘Somraka’ bo mlad Britanec Jamie Campbell-Bower prevzel vlogo Caiusa, vodjo italijanske vampirske družine Volturi.

»Snemanja že potekajo, toda moja malenkost pride na vrsto šele v juniju,« je za ‘BBC News’ povedal mlad igralec. »In vsi, ki vas skrbi za Roberta Pattinsona – brez skrbi, njegova krona vodilnega v filmu je povsem varna. Pravzaprav dvomim, da bi sploh kdaj lahko dosegel Robertovo slavo, ki jo je požel v ‘Somraku’, toda vseeno je zelo dober občutek, ko te ljudje prepoznajo zaradi lastnega truda in dela.«

V prihajajočem filmu bo zaigral tudi junak ‘Zgodb iz Narnije: Princ Kaspijan’, Ben Barnes, ki se bo vživel v vlogo Ara, enega izmed vodij Volturijev ter Caiusovega prijatelja, Dakota Fanning pa bo upodobila vampirko Jane.

Naš stari znanec Taylor Lautner, ki je v filmu zaigral volka Jacoba, pa se je včeraj pridružil ostalim soigralcem v Vancouvru, kjer začenjajo s snemanjem novega dela ‘Sage Somrak’.



Zadnje novičke

Prejšnji članekJustin Timberlake: Nisem zaročen
Naslednji članekOče Britney grozil, da ji bo vzel otroka