vanessa-hudgens-alluring

Vanessa Hudgens je pred kratkim pozirala za naslovnico oktobrske izdaje revije ‘Allure’. Naslovnico krasi v zapeljivi pozi, obdaja pa jo peščena plaža. 20-letnica je spregovorila o tem, ali bi sprejela vlogo, ki bi vsebovala goloto, pokramljala pa je tudi o svoji najboljši prijateljici Ashley Tisdale in njeni inspiraciji, mami Gini.

Ali bi sprejela vlogo, ki vsebuje prizore z goloto: “Vsakokrat, ko me nekdo vpraša, če bi v filmu odigrala prizor, ki vsebuje goloto, mu odvrnem, da je to nekaj, pri čemer nisem sproščena in oni obstanejo, nekako tako: ‘Nakladaš, to si vendarle že naredila.’ To je še nekaj, kar me spravi v zadrego, saj je to bila zasebna stvar.  Nenazadnje se lahko nekateri ljudje učijo iz mojih napak.”

Z Ashley sta na premieri  filma ‘Hairspray’ nosili enak tip obleke: “Zelo je smešno, kajti prikazali sva se na zabavo in bili sva osupli: ‘O moj bog! Obe nosiva mini obleki! Narediva fotografijo skupaj!’  To pozo sva poimenovali ‘Mary-Kate in Ashley’, kajti v mišljenju sva dvojčici, samo da ljudje tega ne vedo.”

O svoji inspiraciji in vzornici, mami Gini: “Neizmerno jo imam rada. Ona je najbolj sladka, srečna ženska, ki sem jo kadarkoli spoznala. Prav tako je najbolj odkritosrčna, očarljiva in sama težim k temu, da sem ji podobna. Bolj kot postajam starejša, bolj se mi zdi, da najdem sebe v njej. Ona ima tudi najboljši pogled na življenje.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Najljubši seks položaji znanih Slovenk
Naslednji članekNatalija Verboten je ‘blond’