vanessa-hudgens-west-wonder

Da je njeno ime postalo slavno po vsem svetu, se mora dekle zahvaliti Disney Chanelu. Vanessa Hudgens pa si zdaj zelo prizadeva ovreči svojo najstniško podobo idola.

Junakinja ‘Srednješolskega muzikala‘ je za časopis povedala, da je zrela za nove in bolj resne vloge, ki ji bodo predstavljale nov izziv.

»Ljudje razmišljajo o meni kot o dekletu ‘Srednješolskega muzikala’ in s tem ni nič narobe. Moja vloga je bila odlična, vendar sem se naveličala vedno enakih vlog. Želim rasti in osvajati nove izzive, kot vsi ostali.«

Mlada zvezdnica še je dodala, kako nadležno je, ko ljudje vedno znova in znova privlečejo na plan njene gole fotografije.

»Res je škoda, da me zaradi tega danes ljudje sovražijo, vendar se nisem sama odločila dati to v javnost. To je tako zoprno in naporno, ko me sprašujejo, če bom gola nastopila tudi v filmu in jim povem, da mi je ob tem neprijetno, pomislijo: ‘Naklada, saj je to že naredila!’. To je še toliko bolj sramotno, ker je to bila osebna stvar. Se vsaj kdo uči z mojih napak.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekTOčnoTO slovenska glasbena lestvica (18.09.-25.09.)
Naslednji članekJay-Z: Oče me je zapustil zaradi mamil