Gaga-Blake-Penn-First

Bo ekipa serije ‘Opravljivka’ dobila novo članico? Po poročanju ‘NY Daily Newsa’ naj bi se ekipi pridružila kontroverzna glasbenica Lady GaGa. Še več, zasledili naj bi jo tudi na prizorišču snemanja ‘Opravljivke’ v New Yorku.

Lady GaGa se je tako pridružila Hilary Duff in Tyri Banks, ki sta že pred časom postali članici ekipe. Igralska ekipa je tako pridobila še en svež obraz izmed slavnih zvezd. Kako bodo potekala snemanja in kako se bodo nove zvezdnice znašle ob stari igralski zasedbi, bomo še poročali. Kaj praviš na novo pridobitev igralske zasedbe, Lady GaGa? Le kaj bo zvezdnica počela?

Pred dnevi pa smo ujeli tudi prikupen par, Blake Lively in Penna Badgleyja, ki sta nakupila nekaj slaščic v pekarni ‘Billy’s Bakery’. Blake je razkrila, da obožuje slaščice, najraje pa se posladka s prav posebnimi piškoti z mrvicami, ki jih kupi v trgovini ‘Sprinkles’. Na žalost omenjene trgovine ni bilo v bližini, zato sta se zvezdnika zadovoljila tudi z ‘Billy’s Bakery’ pekarno. Nekaj fotografij si poglej v galeriji.

Blake pa nismo ujeli le pri nakupovanju slaščic, marveč se je lepotica sprehodila tudi po rdeči preprogi. Na ‘Saks Fifth Avenue’ v New Yorku je bila zvezdnica posebna spremljevalka Giuseppija Zanottija, ki je predstavljal svojo ‘Fall 2009’ kolekcijo čevljev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Vozelj z drugih medenih tednov
Naslednji članekJessica Alba uživa v jesenskih dneh