jonas-brothers-keep-real

Končno, pa smo dočakali tudi trenutek, ko je izdan nov videospot bratov Jonas z naslovom ‘Keep it Real’!

Video se ne odlikuje le s fantastičnimi posnetki fantov ter posnetki s soigralkama Chelseo Staub in Nicole Anderson, ampak tudi posnetki iz njihove svetovne turneje.

Trenutno pa se Nick, Joe in Kevin ter prijateljica Demi Lovato nahajajo v Torontu v Kanadi, kjer snemajo prizore za prihajajoči film ‘Camp Rock 2’.

Ravno v soboto popoldne so v Jorkwillu v Kanadi fotografi ujeli Joea, skritega pod kapuco sive majice, ko je s hladno pijačo zapuščal bar ‘Starbucks’.

Včeraj pa si je bilo možno ogledati novo epizodo ‘JONAS‘, ki se imenuje ‘Karaoke Surprise’. V njej so Nick, Joe in Kevin poklicali Macy (Nicole Anderson), da bi jim pomagala pripraviti zabavo za deseto obletnico prijateljevanja s prijateljico Stello (Chelsea Stub).

Za vas imamo pa tudi posnetek iz koncerta v Ottawi v Kanadi, ki je potekal v ponedeljek, kjer se je Joe razživel in za čudovito publiko tudi malce zmigal z zadnjico.

Seveda to zibanje ni bilo ravno tako dobro, kot to počnejo v Beyonceinem videospotu ‘Single Ladies’, ampak to ne pomeni, da je bilo kaj manj ljubko in dih jemajoče.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZmešane zvezdnice
Naslednji članekTori Spelling: Moj zakon ne propada!