08

Lepotica Leighton Meester bo v kratkem izdala svoj debitantski album, prav tako pa bo na voljo njen singel ‘Somebody to Love’.  Bo ‘Opravljivka’ v prihodnje poznana tudi kot pevka in ne kot samo dobro oblečena in lepa igralka?

Leighton je pred kratkim sodelovala v intervjuju z novinarji ‘PopEaterja’ in pokramljala o singlu ‘Somebody to Love’ in o svoji rastoči glasbeni karieri.

Pesem ‘Somebody to Love’ je Leighton napisala z R’n’B zvezdnikom Robinom Thickeom, o inspiraciji in delu pa je igralka spregovorila: “Rada pišem pesmi, ki so smešne. Vendar mislim, da je ta pesem drugačna vibracija, zato ker je v njej razpoloženje in ker sem dobila resnično inspiracijo s strani moje ljubezni, družine, prijateljev in seksualnosti. Resnično rada hodim po svetu in potujem, ta pesem pa ima nedvomno priokus po Parizu… Je nekako introspektivna, vendar je tudi hvalnica.”

‘Opravljivka’ je spregovorila tudi o delu v snemalnem studiu: “V studiu predvsem naročam hrano in pijačo. Je kot dom. Zelo je zabavno in veliko tega, o čemer pišem v mojih pesmih, govori o tistem delu življenja, ki je  resnično zabaven in o tem,  kako sem navdušena ves dan. To pravzaprav predstavlja  ‘Somebody to Love’. Večji del govori o tem – pij in se imej noro.”

Leighton je v preteklosti že glasbeno sodelovala z rokerji Cobra Starship, sedaj pa eksluzivno predstavljamo nov singel ‘Somebody to Love’ v duetu z Robinom Thickeom. Kaj praviš, katera pesem ti je bolj všeč?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Salome se je hotela ubiti
Naslednji članekMegan Fox kriči seksi