msg-125753322488-3

Pozabi! Ni pomembno, kaj se bo zgodilo v naslednji epizodi ‘Opravljivke’. Resnično življenje igralcev je lahko še bolj zanimivo in vznemirljivo!

Revija ‘Star’ je dobila v svoje roke neverjetne posnetke Eda Westwicka in Jessice Szohr, ki sta bila prisotna na nedavnem praznovanju prijateljeve poroke. In ne boš verjel/a, kako zelo so se zabavali.

Jessica je na poroko svojega gimnazijskega prijatelja, ki je bila 17. oktobra, pripeljala Eda. Po nekaj kozarčkih pijače in poročnih darilih je sledilo še presenečenje – striptiz njenega fanta nevesti!

Preveri fotografiji v spodnji galeriji! In veseli bomo tvojega komentarja, kaj si ti misliš o tem. Kako bi ti reagiral/a, če bi ti Ed takole zaplesal?

Še ena zvezda ‘Opravljivke‘, Leighton Meester, pa se je v četrtek udeležila prireditve v podporo kostumografa serije ‘Opravljivka’, Erica Damana. Udeležila se je kosila v podporo njegove nove knjige ‘You Know You Wann It Style-Inspiration-Confidence’ v hotelu Gramercy Park v New York Cityju.

23-letna igralka je prisotne očarala z oblekico Mariosa Schwaba iz jesenske kolekcije 2009. Svoj popolni videz pa je zaokrožila še s posebnimi Guccijevimi škornji in nakitom Eddieja Borgo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPodelili so BAFTA nagrade
Naslednji članekTOčnoTO tuja glasbena lestvica (07.11.-14.11.)