robert pattinson

Dragi bralci, zaslužite si majhno opozorilo, Robertov lepi obraz bo kar precej razmesarjen. Te še vedno zanima? Potem beri dalje.

Končno so izdali trailer novega filma Roberta Pattinsona, ‘Remember me’, kjer s slavnim igralcem ne ravnajo, kot bi si zaslužil.

Ubogi fant, pa je mislil, da se mu je pri Volturijih slabo godilo…

V romantičnem filmu ‘Remember me’ igra tudi Emilie de Ravin, vsi tisti, ki ga že težko pričakujete, pa boste na svoj račun prišli 12. marca 2010.

Da pa do takrat potešiš svojo radovednost, si poglej priložen video.

Mladi igralec se je včeraj udeležil tudi oddaje ‘The Todays Show’ in pred studiem NBC ga je pričakala horda oboževalcev, ki so se gnetli, da bi za trenutek ugledali slavnega Roberta.

In končno je imel priložnost, da je ovrgel nekaj govoric, ki so si jih izmislili nekateri tabloidi. Tako so se na spisku stvari, ki jih ni počel, znašle govorice, da se je neprestano sestajal z dekleti, da je vzel prevelik odmerek droge, zanikal pa je celo svojo domnevno zaroko.

Tudi njegov soigralec Taylor Lautner se je trudil, da bi podpisal čim več avtogramov, ko se je včeraj popoldne vračal iz studiev ABC. Zatem se je mladi igralec odpravil v trgovino ‘CK’, kjer si je izbral obleko za nocojšnjo premiero filma ‘Mlada luna’, o kateri si boš lahko več na našem portalu prebral/a jutri!

Za revijo ‘Parade’ pa je povedal, da je bilo snemanje ‘Somraka’ njegovo največje doživetje v življenju: »Moj prihajajoči osemnajsti rojstni dan bo velik dan. Toda o njem bom začel razmišljati, ko bom dokončal vse obveznosti, ki se tičejo ‘Mlade lune’. Trenutno uživam najboljši čas v svojem življenju in moje najstništvo se ne bi moglo končati bolje. Počnem tisto, kar imam rad in preživljam prosti čas z ljudmi, ki so mi pri srcu, tako da je super. Zagotovo nikoli ne bom pozabil svojih najstniških let.«

Tudi Nikki Reed je bila pridna, saj se je v sredo pojavila v oddaji ‘It’s On With Alexa Chung’. Pred kratkim je klepetala tudi z ‘MTV-jem’ in razkrila je, da obiskuje strani za oboževalce ter bere, kaj ljudje napišejo o njej. »Obsedena sem s stranjo ‘Twimoms’. Do sedaj se je izkazalo, da so bili do mene še najprijaznejši, tako da, hvala vam! Zaradi njih sem zaljubljena v knjige. Toda spletne strani so lahko tudi nevarne, saj sem zelo poštena oseba. Res verjamem, da imajo vsi dobre namene, kar me včasih spravi tudi v težave.«

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSlabo obdelana slika Demi Moore
Naslednji članekZapeljiva Katty Perry na zabavi