gossip-girl-threesome-revealed

Že pred mesecem dni se je šušljalo o epizodi ‘Opravljivke’, v kateri bomo lahko videli zloglasen trojček. In dočakali smo ga v ponedeljek!

Te zanima, kdo je bil v njem?

Začelo se je s poljubljanjem med Olivio Burke (Hilary Duff), Danom Humpreyem (Penn Badgley) in Vanesso Abrams (Jessica Szhor).

Po zabavi na univerzi New York se je trojica zleknila na tla in brala šolski časopis. Brali so o seznamu stvari, ki zagotovijo najboljše študentske izkušnje ter ugotovili, da je edina stvar, ki je niso poskusili, ‘trojček’.

Olivia in Dan sta se začela poljubljati in nato pogledala Vanesso. Olivia se je nagnila k njej in jo poljubila. Pri tem se je Dan nasmehnil in se udobno namestil med dekleti ter še sam poljubil Vanesso. Uf, je vroče!

Poglejmo še k eni zvezdnici ‘Opravljivke’, Blake Lively.

22-letna igralka je za revijo Marie Claire povedala, da ima velike zasluge, da je postala igralka, kakršna je, njena mama.

»Vedno sem bila nočni ptič. Tudi doma sva ostali pokonci dolgo v noč, ko mi je pripovedovala neverjetne zgodbe. Mislim, da me je na nek način vzgajala v dobro igralko, ne da bi jaz sploh opazila,« je povedala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroči striptiz Jennifer Love Hewitt
Naslednji članekVROČE Christina Ricci v porniču