1265

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Kar nekaj časa je minilo od poletnih ritmov zadnje pesmi Brodolom in tako se je skupina Casanova odločila tik pred poletjem izdati svojo novo, že četrto pesem ‘Zadnji klic’, za katero je posnela tudi videospot, ki si ga lahko ogledate pri nas.

Pesem je nastala v sodelovanju z Zvonetom Tomacem (Kingston, aranžma) in njihovim idejnim vodjem , pevcem Sebastianom (glasba, besedilo).

Fantje so videospot snemali od petih zjutraj do šestih zvečer, samo snemanje pa je bilo zaradi različnih lokacij in veliko plesa še toliko bolj naporno. Vse je potekalo pod budnim očesom režiserja Deana de Lucce, Ervinu, Ožbeju in Davidu pa so se pridružila simpatična dekleta iz skupine Candylicious, ki so poleg plesnih vložkov poskrbele tudi za nekaj vročih scen.

Pesem govori pomenljivo zgodbo o (ne)zaupanju: Mlad par se kljub medsebojni ljubezni oddaljuje drug od drugega, saj dekle bolj zaupa vsem zgodbam, ki jih sliši, kot svojemu fantu. V nekem trenutku se odloči, da brez besed odide, fant pa po spoznanju, da je ostal sam, dekletu nameni še zadnji klic, v katerem ji želi razložiti, da je zanj res edina, da slišane zgodbe niso resnične, a da napake, ki jo je storila, nič več ne more izbrisati.

V galeriji si lahko tudi pogledate zakulisje snemanja videospota.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Ashlee Simpson in Bethenny Frankel
Naslednji članekMegan Fox pokazala svoje adute