zac-efron-nylon-guys-november-2009-01

Zac Efron je s svojo novo, krajšo pričesko poziral za novembrsko izdajo revije ‘Nylon Guys’. Zac je spregovoril o svojem novem filmu ‘Me and Orson Walles’, glasbeni industriji in o slavi, ki jo je deležen.

O tem, da ni preskočil predvajanja filma ‘Me and Orson Walles’:  “Prvič sem gledal film, v katerem nastopam in na koncu filma sem bil nekako tako: ‘OK! Niti enkrat samkrat nisem pogledal na uro!’”

O odraščanju ob glasbi: “Nenehno sem pel. Na radiu sem slišal pesem in takoj sem jo lahko ponovil, s celotnim besedilom in melodijo. Ni se mi bilo treba niti truditi. Moji starši nad tem talentom niso bili preveč navdušeni. Pogosto so mi govorili: ‘Utihni! Prosim, nehaj peti. Nadležno je’. ”

O tem, ali so izdaje glasbenih albumov pri zvezdnikih nujno potrebne: “Kdorkoli bi se vprašal to vprašanje, potem ne bi poslušali tako slabe glasbe. Če tvoje srce ni resnično v tem poslu, potem tega ne počni! In ne počni tega samo zaradi denarja. To je moje mnenje.”

O ‘Disney’ slavi in prepoznavnosti: “Na to se trudim, da ne bi tako gledal. Ne moreš je uživati ali jo poveličevati. Preprosto ni realna stvar. ”

V galeriji si oglej še objavljeno naslovnico revije, ki jo krasi Zac Efron.



Zadnje novičke

Prejšnji članekMirna Reynolds: Skrbi za svojo porcelanasto kožo
Naslednji članekVIDEO Aria v varstvu, medtem ko se mamica Saša razvaja