1

Zac Efron je celoten prejšnji teden promoviral svojo novo dramo ‘Me & Orson Welles’. Končno je uspel najti čas za počitek in pogovor z revijo ‘Parade.

22-letni igralec je razkril, zakaj je oboževal Richarda Samuelsa, kakšne cilje ima v karieri in seveda o svojem največjem oboževalcu – njegovemu očetu, Davidu Efronu. Preveri!

O svojem največjem oboževalcu: »Ko sem se odločil, da postanem igralec, verjamem, da bi bil oče srečnejši, če bi raje nadaljeval šolanje, a je kar hitro prebolel. Še nikoli nisem videl, da bi nekdo tako užival na snemanju, čeprav zna biti v času, ko ne snemaš, pravi dolgčas. Moj oče se oglasi ob vsaki priložnosti, ki jo ima in prepričan sem, da zelo uživa v tem. Trenutno je res moj največji oboževalec«.

O načinu njegovega pogleda z vidika Orsona Wellesa: »Orson je bil zelo ambiciozen, svojo kariero pa je začel tudi z veliko lahkoto in samozavestjo. Takšen bi rad bil, takšen poskušam biti. Čim več bi se rad naučil in se preizkusil tudi v tveganih zadevah, kot so na primer filmi, ki lahko potencialno propadejo. Prav to je zanimivo in zabavno. Tako bi morali živeti življenje. To bi lahko bil neke vrste tudi moj moto.«

O povezanosti z njegovo vlogo – Richardom Samuelsom: »Resnično sem se povezal z Rickom – način, kako je zgrabil priložnost za igranje in hvala Orsonu Wellesu – vrata so se mu odpirala. Nekako je podobno moji življenski izkušnji v gledališču – v Hollywoodu. Še vedno uživam življenje z veliko žlico.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekTina Semolič: Odletela iz italijanske televizije
Naslednji članekBritanka napadla Naomi Campbell