zac-efron-looks-good

Zac Efron vedno izgleda‘kot iz škatlice, ko se pojavi na pomembnih prireditvah. 22-letnik se je pred kratkim z novinarji ‘IESB’ razgovoril o svoji garderobe, kraji nekaterih stvari in Orsonu Wallesu.

O izbiri svojih oblek: “Vse je v modnih dodatkih. Opazil sem ljudi, ki izgledajo dobro. Opazim modo na ljudeh. Všeč mi je, ko ljudje poskušajo biti urejeni in izgledati dobro. Vedno sem poskušal biti sam urejen na najboljši način, ki ga zmorem.  To je moj najvažnejši vpliv. Ne iščem vpliva na modo. Hočem narediti najboljši vtis, ko predstavljam svoje filme.”

O ‘kraji’ stvari iz prikolice: “Mislim, da sem ukradel nekaj stvari. Zadnji dan hočejo ljudje vedno vzeti ven tvoje stvari kar se da hitro. Vedno vzamem kakšen kos iz svoje (igralske) garderobe. Nikoli ne vem, kaj bom potreboval.”

O poznavanju Orsona Wallesa precej dobro: “Prebral sem originalno knjigo. Glede na moja leta sem imel dokaj standardno znanje o Orsonu Wallesu. O njem sem se učil v srednji šoli, tudi nekaj pred tem, bil sem si dokaj blizu z njegovim delom, kot npr. ‘War of the Worlds’, drama, ki se je predvajala na radiu. Ko sem prišel v to, sem si mislil, da sem precej dobro naštudiral Orsona in nato sem nenadoma izvedel, da nisem prišel niti do razumevanja samega površja te osebe. Rick Linklater je bil eden izmed tistih, ki so nas obložili z vso literaturo, članki in fotografijami. Mislim, da sem videl vsako Orsonovo fotografijo, ki je kadarkoli obstajala.”

Se že veselimo filma ‘Me and Orson Welles, kjer bomo lahko ocenili delo Zaca Efrona.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSeksi sestri Malnar v partnerjih iščeta očeta
Naslednji članekZvezdnica z najboljšim bikini telesom je…