zacrob12

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Zac Efron in Robert Pattinson imata zraven slovesa lomilcev ženskih src skupnega še nekaj: noben od njiju nima sreče z ženskami.

Verjeli ali ne, Zac in Rob sta v najstniških letih bila neuspešne boje za osvojitev src mladih najstnic. Zac je povedal: »Bilo je nešteto deklet, ki sem jih imel rad, toda one se zame niso zmenile. Kot 17-letnik bi lahko naredil vse, toda nikoli nisem dobil priložnosti. Sumim, da je dekleta odbijalo dejstvo, da sem igral pri šolski dramski skupini, kjer sem sodeloval predvsem v muzikalih, kar takrat res ni bilo ‘kul’.«

Zaca na spomin na najstniška leta ter na njegove poskuse pri osvajanju deklet, celo pri šolskih igrah, ko jim je pel serenade, še zdaj postane sram. »Ker sem postal živčen, sem se vedno narobe naučil pesem in zato sem obvezno začel peti napačno besedilo. Kar bi moralo biti lep vzklik dekletu, ki sem jo imel rad, se je končalo z napačnim refrenom glavne pesmi.«

Tudi Robert Pattinson je povedal, da nikoli ni imel sreče z dekleti, ki jih je imel rad. Šele ko je dosegel uspeh v filmski industriji ter postal obraz Hollywooda, so dekleta spoznala, da pa Rob vendarle ni tako napačen fant.

Naokoli so se šušljale tudi govorice, da naj bi Robert gostoval v zabavni oddaji ‘Saturday Night Live’, toda vse oboževalke in oboževalce mladega ‘vampirja’ so razočarala dejstva, da Rob v oddaji le ne bo nastopil. »Vsaj ne še to sezono,« je za revijo ‘OK!’ povedal glavni urednik ‘SNL’, Lorne Michaels. »Letos imamo gostujočih zvezd še precej na zalogi,« je še dodal.



Zadnje novičke

Prejšnji članekKate in Oliver Hudson na tekmi
Naslednji članekSeksi zadnjica Anne Kournikove