avril_lavigne

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Omenja se, da naj bi Avril in Deryck imela krizo po treh letih zakona. Kot pravijo mediji, naj bi se Deryck obnašal skrajno neprimerno, medtem ko je imela Avril svetovne turneje in še hkrati skrbela za linijo oblačil ‘Abbey Dawn’.

Poskusila sta navezati stike vsak dan, vendar jima ni uspelo. Avril se je trudila s vsakodnevnimi klici in pogovori preko Facebooka, a na žalost neuspešno.Zdi se, da Deryck sploh nima volje in svojih želja, da bi gradil svojo lastno pot. Veliko lažje mu je zahajati v lokale in klube.


Prvi incident je potekal avgusta lani, ko se je v nekem nočnem klubu pretepal. Avril ga je takoj pomirila in mu dejala: »Takšno obnašanje je nesprejemljivo. Ne morem se sprijazniti, da se mi mož klati po klubih in pretepa. Še enkrat se to pripeti in bom premislila o naju.«

Kasneje se je Deryck pridružil Avril na turneji na Japonskem, da bi pomiril vso zadevo. A mu ni uspelo, ves čas je razmišljal o lokalih in s tem spet razočaral svojo ženo.

Zadnja neumnost pa se je pripetila na začetku letošnje zime. V losangeleskem klubu Villa je preživel noč z neznanim dekletom. Nežno sta se objemala in se držala za roke ter si šepetala.

Kako se je stvar zaključila, pa vesta samo Deryck in to skrivnostno dekle. Avril je dejala, da je kaj več o tem večeru sploh več ne zanima. Fant se menda ne zaveda, kaj počne.

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4


Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4



Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Kristen Bell in Jordana Brewster
Naslednji članekBikini! Selena Gomez