msg-124303037584-31

Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


‘Life&Style’ je razkril nekaj podrobnosti ‘Mlade lune’, ki se v filmu malo razlikujejo, kot pa so prikazane v istoimenski knjigi, ki jo je napisala Stephenie Meyer.

Prva razlika, ki je že znana, je, da bo Robert Pattinson v svoji vlogi Edwarda Cullena v filmu nastopil večkrat in ne bo prikazan samo kot glas v Bellini glavi, temveč kot njen privid. Tudi Bella bo veliko bolj izzivala usodo, samo da se bo lahko zazrla v Edwardove temne oči.

V filmu bo tudi natančno prikazana scena, v kateri bodo volkodlaki premagali vampirja Laurenta, saj nas je Stephenie v knjigi krepko prikrajšala za ta trenutek akcije.

Tudi del, ki smo si ga iz ‘Mlade lune’ najbolj zapomnili, ko Edward Belli obljubi, da jo bo spremenil v vampirko, če se bo poročila z njim, se bo v filmu spremenil, vendar podrobnosti o tej spremembi še niso znane.

Razkritih pa je že tudi nekaj sočnih fotografij iz težko pričakovanega filma, ki na velika platna prihaja 20. novembra, odlomek pa bo premierno prikazan že 31. maja na ‘MTV movie awards’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRachel Bilson po nakupih in na lepše
Naslednji članekDvobarvna Rihanna