Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

vanessa-hudgens-mtv-movie-awards-2009

Po rdeči preprogi na podelitvi MTV filmskih nagrad v soboto zvečer v Gibson Amphitheatre v Universal Cityu v Kaliforniji se je sprehodila tudi Vanessa Hudgens.

20-letna rjavolasa lepotica je nosila božansko oranžno obleko Max Azria ter jo dopolnila s sandali Jimmy Choo. Prav takšne sandale smo prejšnji teden opazili na nogah Sophie Bush.

Med slovesnostjo je Vanessa sedela zraven svojega fanta ter soigralca v ‘High School Musicalu’, Zaca Efrona.

Zac je v zakulisju poziral s Sasho Baron Cohen, ki se je predstavil v liku Bruna – geja avstrijskega modnega novinarstva.

Zgodaj zvečer, po tem, ko je Bruno pristal v naročju Eminema, je le ta razglasil dobitnika nagrade za “Best Male Performance”. Nagrada je romala v roke prav Zacu, ki jo je prejel za odigrano vlogo v High School Musical 3: Senior Year’.

Bruno se je pošalil: »Jaz sem kot avstrijski Zac Efron.«

Podelitve ‘MTV’ filmskih nagrad se je udeležila tudi Ashley Tisdale, ki je na rdeči preprogi pokazala svoj prstan v obliki zvijajoče se kače, ki je simbol suženjstva.

23-letna igralka je nosila pas Balenciaga in črno torbico. Slovesnosti se je udeležila po prihodu iz Nemčije, kjer se je na Viva Comet Awards predstavila z novim singlom “It’s Alright, It’s Ok.” Ashley je bila nominirana za najboljšo ‘Female Breakout Performance’. In zmagala!

Tudi Monique Coleman so obsijali vsi žarometi, ko se je pojavila v srebrni obleki Katy Rodriguez.

Ljubljenka ‘High School Musicala’ je obleko dopolnila  z bleščečimi petami Christiana Louboutina.

Monique je spremljala svoja dobra prijatelja Ashley Tisdale in Zaca Efrona, ki sta domov odšla kot zmagovalca.



Zadnje novičke

Prejšnji članekTravolta se še vedno ni sprijaznil
Naslednji članekNicole Kidman se vrača