ashley-tisdale-citadel-show

Ashley Tisdale se je stisnila v objem svojega fanta Scotta Speera, ko sta se v četrtek pripeljala v restavracijo Mo Diner v Toluca Laku v Kaliforniji.

Pred kosilom se je svetlolasa igralka odpravila v središče mesta na sestanke v studie, pri čemer ji je delala družbo psička Maui.

Ash bo imela kmalu še en nastop s prostim vstopom, ki je predviden 21. novembra v The Citadel v Los Angelesu.

Najboljši prijateljici ‘Srednješolskega muzikala,’ Ashley in Vanessa Hudgens, bosta ponovno skupaj sodelovali pri projektu ‘A Very Special Christmas Volume 7‘.

Dvojici se bosta še pridružili Miley Cyrus in Mitchel Musso, to pa je le nekaj glasbenikov, ki bo sodelovalo pri snemanju  nove plošče, ki jo podpira organizacija Special Olympic.

Ideja ‘A Very Special Christmas Volume 7’,  s katerim se bodo osredotočili na vzhajajoče mlade zvezde, je bila plod domišljije Grega Lapidusa, pooblaščenca za razvedrilo. Povedal nam je: »V letu, ki je bilo napolnjeno z odločilnimi trenutki za Special Olympics in to državo, je čudovito videti, da so mladi zvezdniki tako polni človekoljubnih del. Ustvarili so božični album, ki je vesel, zabaven in nam bo polepšal božične dni.«

Božični album bo napolnil police vseh prodajaln 24. novembra.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaty Perry ima novega fanta
Naslednji članekGerard Butler rad pokaže ritko