Parček, ki hrepeni popozornosti, da, nihče drug kot Heidi Montag in Spencer Pratt, sta začela kazati svoj pravi obraz in priznavati dramo, ki se dogaja okrog njunega (možno) zaigranega razdora zveze. Kaj se dogaja s Speidi?

Oba se obtožujeta, da naj bi skrivala afere drug pred drugim. Spencer Heidi obtožuje, da naj bi ga varala z njegovim najboljšim prijateljem, Cougarjem Zankom. Heidi pa za povračilo vohuni sedaj za Spencerjem, da bi videla, s kom se druži sedaj, ko naj bi bila narazen.

Spencer je svojo 23-letno ženo obtožil varanja, potem ko je slišal, da je duo poletel v New York, da bi kupil Heidijin nov resničnostni šov. Heidi naj bi trenutno živela v Cougarjevem domu na Malibuju, kjer ji dela družbo ‘Hills’ kolegica Jen Bunney. Niso pa znane okoliščine ali z njima Cougar živi ali sta dami v hiši sami.

Heidi pa naj bi sedaj živela v strahu, da jo je njen 26-letni mož varal in je že najela privatnega raziskovalca, da ga razkrije. Heidi naj bi bila sedaj legalno narazen s Spencerjem, ločitveni papirji pa naj bi bili prav tako že pripravljeni – ob tem je Heidin prijatelj razkril: “To je zelo pomembno za Heidi,” da ugotovi ali se Spencer sedaj videva s katero drugo.

Spencer pa se očitno ne ukvarja več z zakonom, ampak se je posvetil poslu. Igralec je ustanovil svojo ‘paparaci agencijo’ in opravljivi blog. 26-letnik je o svoji novi karieri naznanil tudi na ‘Twitterju’: “Vsak mi lahko preko Twitterja poroča o zvezdniških lokacijah, kajti odpiram svojo PAP agencijo! Plačal bom za dobre namige, če mi bodo prinesli fotografije. Hahaha  Pošljite mi vse vaše fotografije z zvezdniki, ki ste jih posneli in jaz jih bom objavil na svojem novem blogu ‘KINGSPENCER.com’ in vam za to dal določen kredit ter $.”

Kaj meniš, kako se bo drama Speidi razpletla?


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoročena Megan Fox ujeta na medenih tednih
Naslednji članekVROČE Aleš Čepin ljubico in otroke peljal na morje