Taylor Momsen je pogosto tarča nezavidljivih govoric in obsojanja, vendar imajo njeni soigralci, ki jo poznajo, o njej drugačno mnenje kot večina. Med njimi je tudi njena soigralka Kelly Rutherford, ki igra v ‘Opravljivki’ njeno ‘mačeho’.

O njej je za ‘HollywoodLife’ povedala: »Upam, da jo bomo čim prej lahko videli na snemanjih, saj je zaradi glasbene kariere pogosto odsotna. Glasba je postala njena strast. Tam zunaj ustvarja svoje pesmi in če kateri od njih prisluhnete, boste spoznali, s kakšno strastjo se ji predaja. Rada imam Jenny Humphrey, vendar ona obožuje rock’n roll.«

Tako se je Taylor skupaj z njenim bandom Pretty Reckless posvetila glasbeni poti, ki jo je pred kratkim vodila tudi na Škotsko.

Kelly se je dotaknila tudi včasih kontroverznega vedenja mlade najstnice. »Je pametna, lepa in nadarjena. Ni tako lahko, kot vsi mislijo, početi pri toliko letih to, kar počne ona in uresničevati svoje sanje.«

»Menim, da je še mlada in raziskuje svoj svet in se postavlja v kožo umetnice. Mislim, da je pomembno, da izrazi svoja čustva,« je še dodala.

Nedavno so se pojavile tudi govorice, da bi naj razvpito 16-letnico odslovili iz popularne serije, ker je igrala divo. Seveda je Taylor vsa domnevanja medijem vrgla nazaj v obraz in jih zanikala.

Notranji vir je pojasnil njeno ne pogosto pojavljanje v popularni seriji. »Vsi jo imajo radi. Njena odsotnost je posledica celotne zgodbe. Vse drugo so le špekulacije.« Dodal je še, da se redkeje pojavlja, ker še obiskuje srednjo šolo, medtem ko njeni soigralci že študirajo.

Kaj pa ti meniš, je Taylorino vedenje res posledica težkega spoprijemanja s svetom, ki jo zavira pri njenem ustvarjanju?


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Lepotice, ki so zaznamovale letošnje leto
Naslednji članekScarlett Johansson na večerji s kmalu bivšim soprogom