Abigail Breslin je skupaj s soigralko Alison Pill pozirala na predstavitvi prihajajoče igre ‘The Miracle Worker’, ki je bila v ponedeljek popoldne v NYC-ju.

13-letna igralka je za revijo ‘Nylon’ nedavno povedala nekaj o svojem prvem nastopu na Broadwayju. Rekla je: »Hellen Keller je moja junakinja. Ko so me poklicali, če bi igrala v njeni vlogi, sem rekla: ‘Presneto, da bi!’«

Nastopila bo v vlogi slepe in gluhe aktivistke, ki se bo naučila komunicirati z ljudmi s pomočjo njene učiteljice Annie Sullivan, ki jo igra Alison Pill.

Za že omenjeno revijo se je zvezdnica tudi fotografirala in nas presenetila z ravnimi lasmi, ki niso ravno njena značilnost.

V predstavi bomo lahko videli še nekaj znanih obrazov, med njimi tudi Abigail, Alison, Matthew Modine, Jennifer Morrison in Elizabeth Franz. Že težko pričakovana premiera bo v petek, 21. februarja, v gledališču Circle in the Square na Broadwayju.

Medtem ko bo predstava odprta javnosti od 3. marca naprej.

Če tudi mlada zvezdnica nastopa na Broadwayju, je še vedno tudi najstnica, kar pomeni, da je obsedena s ‘Somrakom‘. »Sem nora, že obsedena oboževalka ‘Somraka! Vsako nadaljevanje si želim ogledati na premieri. Vendar sem se tokrat počutila nekako izključeno, saj so imeli vsi gledalci majice ‘Somrak’, le jaz ne. Zato jo imam zdaj. Ali ste videli ‘Somrakove’ plastenke za vodo? Super so in tudi jaz sem si priskrbela eno od njih,« je navdušeno povedala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNORO Courtney Love nakupuje bosa
Naslednji članekEva Longoria: Želi si postati Victoria Beckham