Kdo bi si mislil, da je Joe Jonas ljubosumen fant.

Hollywood Life poroča, da Joe Jonas v Baton Rougeu na snemanju ‘Jutranje zarje’ povzroča probleme, saj ne prenese dejstva, da mora njegovo dekle, Ashley Greene, s svojim soigralcem Jacksonom Rathboneom snemati intimne scene.

Pomočnik producenta na snemanju je povedal, da se Jonas peni od jeze, ker bo Alice Cullen morala biti seksi z Jasperjem Haleom, pri tem pa uporablja vsa sredstva, da so vsi okrog njega že petkrat izvedeli, da je gospodična Greene v resničnem življenju njegovo dekle. »Joe ni srečen, ko vidi, da Jackson poljublja Ashley. Ve, da je vse skupaj le film, toda te scene so res vroče in seksi. Poleg tega pa je v Joeju več pevca kot igralca, tako da mu je to novo.«

Nadaljeval je: »Joe je zelo posesiven do Ashley. Vsem je jasno dal vedeti, da pripada njemu. Še posebej Jacksonu.« Čudno, po govoricah sodeč naj bi bila Ashley tista, ki nosi hlače v družini in narekuje spremembe.

Očitno to njegovo obnašanje Ashley ne meče iz tira, saj je med vikendom nadaljevala s svojimi telovadnimi obveznostmi, tokrat pa se ji je pridružila še Nicole Richie.

Poleg tega pa Joejevi izpadi niso edina trenutna skrb. Prav tako je bila obtožena, da je ona kriva za krizno stanje Demi Lovato. Njen predstavnik za stike z javnostjo je na te govorice povedal: »V teh govoricah ali bilo katerih drugih, da sta se dekleti sprli, ni niti kančka resnice.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big Brother slavnih: Komentatorji kot mrhovinarji napadli izpadlo in objokano Nano
Naslednji članekLauren Conrad: Snemanje novega resničnostnega šova se je končno začelo!