Anna Kendrick je pozabila zapreti usta, ko je v torek zjutraj izvedela, da je nominirana za Oskarja.

24- letna igralka, nominirana za najboljšo stransko igralko, je pojasnila: »Tako sem vznemirjena, da sem zraven tako nadarjenih in uspešnih igralk nominirana tudi jaz, da tega ne znam pojasniti. To, da sem bila del tako posebnega filma kot ‘V zraku’, je bila zame uresničitev sanj. Resnično mi je v čast, da sem nominirana, poleg tega pa sem izjemno hvaležna, da sem lahko svoje izkušnje delila z Georgeom Clooneyjem, Vero Farmigo ter režiserjem Jasonom Reitmanom.«

Presenečenje je še toliko večje, saj je na MTV-jevi anketi, za katerega izmed ‘Somrakovcev’ je najbolj verjetno, da bo osvojil nominacijo za Oskarja, Anna dosegla le 1%. Najverjetneje nam ni treba poudarjati, da je bil absolutni zmagovalec Robert Pattinson.

Po tem, ko se je šok umiril pa je mlada igralka na večerjo in pijačo povabila nekaj prijateljev, s katerimi je proslavila svoj velik uspeh.

Pojavila pa se je tudi v novi izdaji revije ‘Vanity Fair’, kjer je stopila ob bok Kristen Stewart, Carey Mulligan, Abbie Cornish, Rebecci Hall, Amandi Seyfried, Mii Wasikowski, Emmi Stone in Evan Rachel Wood.

»Nekako sem se že naveličala neprestano govoriti o Robertu,« je povedala, ko jo je revija povprašala o tem, o katerem znanem soigralcu jo najpogosteje sprašujejo. Na vprašanje, v katero ekipo spada, v team Edward ali team Jacob, pa je brez pomisleka odgovorila: »Team Kristen!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna: Želim si ljubezni še pred 30-im letom
Naslednji članekFOTO Nominiranka za oskarja pokazala gole prsi