Zdaj ko se stvari med Ashley Greene in Joejem Jonasom zaostrujejo, je čas, da pogledamo, kako se lahko Ash kosa z Joejevimi bivšimi.

Po poročanju revije ‘People’ je Joe do ušes zaljubljen v mlado igralko. »Misli, da je popolna in neverjetno lepa,« je vir povedal za revijo. »Tako zatreskan ni bil že dolgo časa.«

Čeprav parček še ni skupaj dolgo časa, je Joe pokazal kar nekaj znakov potrditve: Ashley se mu je pridružila, ko je bil poleti na turneji, prav tako pa so ju že fotografirali, ko sta se v javnosti zaljubljeno držala za roke ter se celo poljubljala.

Joe pa je med tretjim slaven tudi zaradi svojih slavnih deklet. V njegovo črno knjižico so se že zapisale Camilla Belle, Taylor Swift in Demi Lovato, s katero je v času zveze celo posnel duet.

Tako kot Camilla in Demi je tudi Ashley čudovita rjavolaska, prav tako je, kot je bila Camilla, nekaj let starejša od njega.

In kakšna je razlika med Ashley in ostalimi dekleti? Odkar sta skupaj, Joe ne nosi prstana zaobljube, da pred poroko ne bo imel spolnih odnosov. Pomeni, da postajata resna?

Ko je končal s Taylor, je ta vsem povedala, da jo je zapustil v 27 sekundah, prav tako je tudi Demi priznala, da je bila zelo prizadeta. Upamo, da se Ashley še nekaj časa ne bo potrebno ubadati s tem!

Prav tako pa sta se golobčka med vikendom podala v London, kjer sta spodbujala Nicka Jonasa ob 25. obletnici ‘Les Miserables’. Ash, ki so jo pred kratkim ujeli, ko je zase in za svojega fanta nakupovala v seks šopu,  je na Twitterju objavila objavila: »@nickjonas je bil fantastičen v @lesmiz25. Zelo sem srečna, da sem bila lahko del tega. Čestitke, Nick!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kičasto oblečena Christina Aguilera je izgubila okus za modo
Naslednji članekBig brother slavnih: Kaj o vselitvi v hišo pravijo slavni tekmovalci?