Ashley Greene je pozirala za ‘SoBe’ za novo izdajo kopalk znamke ‘Sports Illustrated’, njeno golo telo pa je prekrivala le plast barve za poslikavo kože.

22- letnica je predstavljala model umetnici Joanne Gair, ki je z dvema vzorcema poslikala njeno telo, tako da je izgledalo, kot da nosi kopalke. Linijo, ki jo predstavila Ashley, je navdihnila nova, eksotična ‘SoBe’ voda brez kalorij, z okusoma Šerimoja punč in Jagoda pitaja. Kožne kopalke so svoje umetniško geslo pobrale prav s plastenk ‘SoBe’ vode, glede vzorca pa so se zgledovali po kuščarju, ki je uradni znak znamke ‘SoBe’.

Ashley je povedala: »Biti del snemanja na Turks in Caicos otokih je bilo čudovito. Umetnica je za vsako poslikavo mojega telesa porabila 12 ur, toda bilo je vredno. Bila je izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila.«

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!



Zadnje novičke

Prejšnji članekErazem B. Pintar: Žrtvoval bo kakšen jutranji seks!
Naslednji članekVROČE: Tila Tequila napadla Nicky Hilton