Potem ko si je privoščila sprostitev pri frizerju, se je Ashley Greene sprehodila po kalifornijskih ulicah ter pokazala svoje nove podaljške, pred vročino pa se je obvarovala z ledeno kavo.

23- letnica je pred kratkim govorila z ‘MTV-jem’, s katerim se je pogovarjala o njenem soigralcu v filmu ‘The Apparation’, Tomu Feltonu, ter njunem podobnem uspehu v popularnih franšizah.

»Noben od naju ni natančno seznanjen z delom drugega. Jaz na primer nikoli nisem bila privrženka ‘Harryja Potterja’ in dvomim, da si je on kdaj ogledal ‘Somrak’, toda oba sva seznanjena s posledicami, ki jih imata franšizi na najini življenji.«

Priznala pa je tudi: »Primerjala sva tudi razlike med popularnostjo ‘Harryja Potterja’ v Veliki Britaniji ter popularnostjo ‘Somraka‘ v Los Angelesu. Prišla sva do zaključka, da se on lahko mile volje sprehaja po Los Angelesu, medtem ko se jaz ne morem, povsod v Evropi pa je ravno obratno. Tam lahko hodim gor in dol kolikor hočem, pa nobenega na briga, kdo sem, medtem, ko se Tom boji stopiti iz stanovanja.«

Njenega ‘Somrakovskega’ soigralca, Kellana Lutza, pa je v petek dobila v kremplje Ellen DeGeneres, ki ga je pošteno izprašala.

»Ne vem, če je to zaradi tega, ker sem velika zvezda, toda dobila sem darilo, zastonj DVD,« je povedala Ellen, ko je publiki pokazala izvod ‘Mlade lune’. Nato se je sprehodila do stola ter našla Kellana, ki se je skrival za televizorjem. »O, tukaj je,« je še rekla ter ga predstavila navdušenemu občinstvu.

»Pravkar sem sprehajal psa, nato pa… Ti si prava čarodejka!« se je 25- letni igralec pošalil na njen račun.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMelania Trump: Ali se sramuje svoje domovine Slovenije?!
Naslednji članekSe še spomnite bivše agentke Scully?