Ashley Olsen in Justin Bartha sta se v začetku tedna odpravila na večerjo v restavracijo Nobe v New Yorku.

Zvezdnica filma ‘Full House’ in njen spremljevalec sta bila neprijetno presenečena, ko ju je ob izhodi iz restavracije zaslepila bliskavica radovednega fotografa.  Ashley si je ob tej posebni priložnosti, ko je večerjala v restavraciji kot vsak drugi dan v tednu, nadela drag krznen plašč, ki bi jo vsekakor obranil mraza, četudi bi bila na Aljaski, ne pa v New Yorku.

Po slikah sodeč lahko vidimo, da se igralka ne zmeni za vse glasnejše ljubitelje živali, ki opozarjajo na strahotno mučenje živali zaradi modnih muh in predebelih denarnic. Torej, zakaj se ne more odpovedati krznu, ko ga lahko danes že nadomesti z umetnimi materiali, ki bi dajali enak videz kot pravo krzno?! V medijih se vedno znova srečujemo z zvezdniki in zvezdnicami, ki preko dobrodelnih organizacij skušajo pomagati pomoči potrebnim… Toda ali nam nečimrnost zvezdnice, ki je žrtvovanje živali za posel ne gane, ne sporoči o njej več kot doniranje nekaj denarja za uboge?

Novice o njuni zaroki se vztrajno nadaljujejo, saj je po zadnjih poročanjih Justin na lovu za popolnim zaročnim prstanom, s katerim bo zapečatil njuno zvezo.

“Justin je zelo zaljubljen in nestrpno čaka na primeren trenutek, da jo bo zaprosil za roko. Ashley je bila vedno bolj mirna in osredotočena kot Mary-Kate in tak je tudi Justin. Zelo dobro se razumeta tudi s prijatelji drug drugega, kar jima bo skupaj z brezpogojno ljubeznijo olajšalo skupno življenje.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekZALJUBLJENA Strastni poljubi Brucea Willisa in njegove lepe žene
Naslednji članekŠOK Diler: Angelina Jolie je po kokain prihaja dvakrat na teden