Preveri prve fotografije Ashley Tisdale v animirani seriji ‘The Cleveland Show!’.

Zahvala gre gospodični Tisdale in spletni strani AshleyTisdale.com, saj smo preko njiju izvedeli, da je 24-letna zvezdnica svoj glas posodila Lacey Stapleton v prihajajoči epizodi ‘The Curious Case of Jr. Working at the Stool’.

V epizodi bo Cleveland učil Juniorja o odgovornosti preko izziva. Ponudil mu bo službo in z veseljem bo Cleveland Jr. delal pri ‘The Stoolu’. Kakorkoli že, ko začne Junior komentirati število popitih piv, njegov oče izrabi priložnosti in postavi meje, koliko časa lahko moški preživijo v baru. Nato pride do spora med očetom in sinom. Medtem pa Roberta tekmuje z Lacey, bogato dekle iz šole, in dobi več, kot je pričakovala.

Po stopinjah Ashley pa so odšli tudi soigralci ‘Srednješolskega muzikala’, Lucas Garbeel in Monique Coleman, ki sta tudi že posodila glas karakterjem animirane serije.

Premiera te epizode je na sporedu danes ob 20.30 na ameriškem programu FOX. Oboževalci serije in Ashley so zagotovo na trnih in komaj čakajo. Si tudi ti eden izmed njih?

Ash pa je polno zasedena, kar dokazuje tudi njen na polno zaseden urnik. Vendar pa vsako minuto prostega časa preživi s svojim fantom. Tako je bilo tudi v soboto, ko so ju paparaci opazili v avtomobilu. Scott Speer je lepotičko namreč zapeljal do Studio Cityja v Kaliforniji.

Zadnje čase si Ash na vse načine prizadeva, da bi se izognila paparacem. Celo tako zelo, da je svojega glasbenega režiserja poprosila, če ji lahko prinese popoldanski obrok s kavarne ‘The Marmalade’.

Tudi glede svoje zaposlitve je Ash čedalje bolj skromna. Svojim oboževalcem je napisala samo kratko sporočilce: »Na kosilu in sestanku!«

Zgodaj zjutraj pa so paparaci opazili Tizzie v seksi opravi, ko se je odpravljala do lokalne telovadnice, kjer je opravila svojo vsakodnevno rutino.

Nekaj slik je paparacem uspelo dobiti in lahko si jih ogledaš tudi v naši galeriji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCruz Beckham našemljen praznoval peti rojstni dan
Naslednji članekTOčnoTO tuja glasbena lestvica