Ashley Tisdale je v sredo popoldne  z vetrom v laseh zapustila salon Byron & Tracey na Beverly Hillsu.

24-letna igralka si je skupaj z družino  v četrtek  ogledala razplet tekmovanja ‘Ameriški idol’. Njena starejša sestra Jennifer je ob koncu oddaje povedala: »Mikayla se ni strinjala z zadnjim  3.mestom na današnjem ‘Ameriškem idolu.«

V četrtek popoldne so jo fotografi ujeli na lokalni bencinski črpalki v Los Angelesu, kjer je nosila kratke hlače iz jeansa, črno majico z naramnicami, škornje in rdeča sončna očala Ray Ban.

Mlada zvezdnica je zadnje čase zaposlena z obveznostmi, ki se tičejo njenega novega filma ‘Sharpay’s Fabulous Adventures’.

Zgodba se vrti okrog Sharpay Evans (Tisdale), ki bo spoznala svojo usodo na Broadwayju. Na srečo gledališke luči še samo poudarijo lesk njenih las in lepoto njene polti. Njen veliki preboj se zgodi na dobrodelni prireditvi, kjer nastopi spsom Boi. Njeno predstavo pa pozorno spremlja iskalec talentov.

Sharpay se polna upanja odpravi v New York skupaj z Boi. Vendar gledališče ni preveč naklonjeno psom in bodoča zvezdnica spozna, da ni nič tako, kot si je predstavljala. Stanje se še poslabša, ko spozna zastrašujočo tekmico, ki je prava ikona Broadwayja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOPS! Kate Hudson razkazovala svoje nove prsi brez modrčka
Naslednji članekHalle Berry pri 43-letih spet samska