Ashley Tisdale zmeraj poskrbi za odmeven videz in to ji je uspelo tudi na sredini ‘CBS, CW and Showtime Summer Press Tour’ zabavi.

Zvezdnica ‘Srednješolskega muzikala’ se je ob prihodu v The Tent v Beverly Hillsu veselo nasmihala, medtem ko je imela oblečeno belo majico in srebrnkasto krilo, zraven pa je dodala čudovite moderne pete.

Tizzie se je prireditve udeležila zaradi promocije njene nove serije ‘Hellcats’, ki se bo to jesen, natančneje v sredo, 9. septembra, pričela predvajati na ‘CW Networku’.

Ashley pa je dala na Twitterju vtis, da je bila zelo zaposleno dekle, s tem ko se je razveselila: »Doma sem! Tako vznemirjena sem, da bom videla mojo družino in mojega fanta!«

Ashley in Aly Michalka pa sta obe stari profesionalki, kar se tiče promocijskih prireditev in to sta dokazali tudi včeraj na ‘2010 Summer TCA Tour’, kjer sta promovirali prihajajočo serijo ‘Hellcats’. Obe mladi zvezdnici sta izgledali ljubko, ko sta pozirali paparacem pred Beverly Hilton Hotelu v Beverly Hillsu.

Zunaj pa je nov poster težko pričakovane serije! Serija govori o študentki Mart (Michalka), ki zaide na napačno pot. Ko zmanjšan proračun in materina stalna neprevidnost pripeljeta do tega, da izgubi štipendijo, se pridruži navijaški skupini Hellcats.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLeonardo DiCaprio obsoja nasilnega Mela Gibsona
Naslednji članekNajbolj orto žur leta – Umek in Carl Cox v parku Tivoli!