Ashley Greene je pokazala svoje čudovite bele zobe, ko je prispela na zabavo ‘NYLON & YouTube Young Hollywood Party’, ki se je v sredo odvijala v hollywoodskem hotelu Roosevelt.

23-letnica, ki je očarala v čudoviti kratki rumeni ‘D&G’ obleki, h kateri je dodala še srebrno-roza diamanten prstan znamke ‘Irit Design’ in ujemajoče se uhane, je bila ena izmed mnogih zvezdnikov, ki so se udeležili zabave. Med njimi sta bili tudi Vanessa Hudgens in Portia Doubleday.

Včeraj pa se je mlada zvezdnica udeležila podelitve nagrad ‘Young Hollywood Awards’, kjer je bila razglašena za stilsko ikono.

Zabave ‘NYLON & YouTube Young Hollywood Party’ pa se je udeležila tudi Ashley Tisdale, ki je bila opažena skupaj z najboljšo prijateljico Vanesso Hudgens. 24-letna zvezdnica se je na zabavi družila tudi s soigralko iz serije ‘Hellcats’, Aly Michalka, in njeno sestro AJ, seveda pa je bil z njo tudi fant Scott Speer.

V zadnjem času pa se Tish, ki pa je bila včeraj zjutraj na poti do avtomobila ujeta z velikimi roza škatlami v rokah, vse bolj posveča svojemu prihajajočemu filmu ‘Sharpay’s Fabulous Adventures’. Zgodba se vrti okrog Sharpay Evans (Tisdale), ki spoznava Broadway. Njen veliki preboj se zgodi na dobrodelni prireditvi, kjer nastopi s psom Boijem in luči niso dovolj žareče, da bi obvladale veličasten sloves, ki ga načrtuje. Sharpay se skupaj z Boijem odpravi v New York, ampak gledališče ni preveč naklonjeno psom in bodoča zvezdnica spozna, da se nič ne odvija, kot bi si želela. Stanje se še poslabša, ko spozna zastrašujočo tekmico, ki je prava ikona Broadwayja.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Petra Nemcova zopet navdušuje z oblinami
Naslednji članekZoran Predin navdušil polno Cvetličarno