V torek se je Audrina Patridge odpravila čez lužo v London, kjer se je udeležila zadnje slavnosti serije ‘The Hills‘.

Po prispetju v hotel Haymarket na Harley Davidsonu se je rjavolaska preoblekla v seksi kratko belo oblekico in dobesedno jemala dih. Če nam ne verjameš, lahko kar sam/a preveriš v spodnji galeriji!

Ko je lepotička zaključila z delovnimi obveznostmi, pa je skočila na zadnje sedeže avtomobila in se pozno ponoči odpeljala v mesto. V hotel se je Audrina skupaj še z nekimi prijatelji vrnila ob dveh zjutraj, a niti takrat jih paparaci niso pustili na miru. In zato je lepotička uporabila najznačilnejšo zvezdniško zaščito – zakrila se je!

Gospodična Patridge je v Angliji res trdo delala in se v hotel vračala pozno – izjema ni bila niti sreda. Dneve je preživela na številnih snemanjih, intervjujih, a kljub temu so jo paparaci vedno ujeli nasmejano! V dokaz ti ponujamo sredine fotografije, ko je igralkin obraz krasil velik nasmešek.

Med številnimi intervjuji, ki jih je zvezdnica imela, pa smo izvedeli tudi, kaj si misli o svojem oglasu za ‘Bongo‘. Dejala je: »Postala bom ‘Bongovo’ dekle. Res se zelo veselim in komaj da verjamem. Je zelo slikovna znamke in to že vse od 80’ih let. Ko sem to sporočila svoji mami, je bila zelo navdušena, kajti to je tudi modna znamka, ki jo je sama nosila v času odraščanja. Zelo je ponosna. Sedaj so svojo linijo malo obnovili, saj so poleg kavbojk dodali še krila, oblekice, pokrivala, nakit, čevlje, pravzaprav vse! Ko so me poklicali, nisem mogla verjeti! Moje prve misli so bile: ‘Postala bom Bongovo dekle!’. Še nikoli nisem bila tako navdušena.«

A ljudje smo pač ljudje in vedno se odzovemo na kakšen nepričakovan način. Ko je Audrina sporočila, da bo ‘Bongovo‘ dekle, je doživela tudi nekaj nepričakovanih vprašanj, o katerih pa sedaj s smehom razlaga: »Ljudje so me, kar naprej spraševali, ali bom sedaj igrala bobne. In težko sem jim dopovedala, da ne, ne bom igrala, pač pa bom ‘Bongovo’ dekle! Pravzaprav pa to niti ni bila tako slaba ideja. Mogoče pa jo bom upoštevala pri namigovanju.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekGLASUJ ZA SLOVENKO Najlepša hostesa Umaga
Naslednji članekBarven potisk